Alt i møbelpolstring og ombetrækning

Kontakt os i dag

En verden af møbelpolstring

Hynder & sæder

Fremstillet efter dine mål og dine ønsker

Læderarbejde

Lædermøbler i høj kvalitet og restaurering

Ombetrækning

Restaurering af både moderne og traditionelt

Møbelsnedker

Restaurering af arvestykker eller unikke møbler

Professionel rådgivning

Lad os hjælpe med materialer, farver og andet

Renovering & reparation

Giv dit møbel nyt liv og look

Alt i møbelpolstring og ombetrækning

Hos Buhls Møbelpolstring stræber vi efter at tilbyde hver enkelt kunde en gennemført og skræddersyet løsning, hvor kundens ønsker og behov kombineres med vores viden og erfaringer. Vi mener, at godt håndværk, faglig rådgivning og individuelle løsninger sikrer glade og tilfredse kunder.

Buhls Møbelpolstring udfører opgaver for privatkunder, virksomheder og offentlige institutioner. Vi leverer også totalløsninger i samarbejde med vores dygtige møbelsnedker, der også kan udføre reparationer og renovering af de møbler, som måtte trænge til det.

Vi løser mange forskellige opgaver, såsom ompolstring og ombetrækning af læderdiske, lædermøbler, lænestole, sofaer og spisestuestole. Vi fremstiller også hynder og sæder til havemøbler, både, campingvogne, hestevogne og motorcykler.

Hos Buhls Møbelpolstring anvender vi kun møbelstoffer, læder og materialer af den bedste kvalitet, hvad enten det er skum til de moderne møbler eller blår og krølhår til de mere traditionelle møbler.

Besøg Buhls Møbelpolstring

Buhls Møbelpolstring har værksted i Hillerød og i Karlslunde, og dækker dermed hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet, samt Roskilde, Køge, Greve og Solrød Strand. Vi henter og bringer gerne dine møbler.

Henvendelse på et af vores værksteder er kun muligt efter forudgående aftale med møbelpolstrer Maria Buhl. På værkstedet er det muligt at få et gratis og uforpligtende pristilbud, hvis du medbringer et billede af dit møbel. Det er muligt, at låne stof- og læderprøver med hjem, samt at købe møbelstof og læder hjem på bestilling.

Vi garanterer overholdelse af pristilbud og leveringstid.

Kontakt os om et møde

Følg os på Facebook

Kontakt os i dag

Du kan kontakte Buhls Møbelpolstring ved at udfylde kontaktformen på denne side, eller ved at ringe på tlf. 20211909.

Henvendelse på et af vores værksteder er kun muligt efter forudgående aftale med møbelpolstrer Maria Buhl.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtigende pristilbud, så kan du vedhæfte et billede af dit møbel/dine møbler når du udfylder kontaktformen på denne side.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

    Skriv til os

    20211909